E-mail:
munkafelvetel@kt-autoservice.hu
alkatresz@kt-autoservice.hu
Telefon:
Arbeitsannahme: +3699/320-778
Ersatzteile: +3699/511-900
Öffnungszeiten:
Mo-Fr.: 8.00 – 17:30
So.: geschlossen
Adressen:
Győri út 46.
H-9400 Sopron

Thule autós kiegészítők értékesítése és bérbeadása

A Svédországban, 1942-ben alapított Thule szállítóeszközök – tetőbox, -csomagtartó, kosár, sportszerszállítók – segítségével könnyíti meg a sportolók életét… termékeiket a minőség és professzionalitás jellemzi minden téren. A tetőbox – síbox családok minden egyes darabját ennek jegyében készíti a svéd anyacég, amely világszerte a legnagyobb és legelismertebb tetőbox és egyéb autófelszerelés-gyártóként van jelen a piacon.

Az alábbi kategóriákból választhat:

Kerékpár állványok

A kerékpártartó segít Önnek egy vagy több kerékpáron szállítani az autóját bárhová is – gyorsan, egyszerűen és biztonságosan.

Poggyász

A stílusos és tartós csomagok és utazótáskák, amelyek a hengerekről és a továbbhaladókról a csizmákra és a sportzsákokba tartoznak, minden utazás alkalmával segítik az utazókat.

Tetőcsomagtartók

A tetőcsomagtartók tökéletes alapot nyújtanak az extra rakomány számára, lehetővé téve, hogy mindent biztonságosan és stílusosan szállítson.

Tetőbox-ok

A karcsú és biztonságos tetőbox biztosítja az extra helyet, amire szüksége van, mindent megtesz a szabadtéri felszerelésektől és a poggyásztól a mindennapi életig.


Tél & víz sport állványok

Sporttálca segítségével könnyedén szállíthatja a vizet vagy a téli sportszereket. Biztonságosan, biztonságosan és a helyiségben az autóban


Értékesítéssel és bérbeadással kapcsolatosan keresse munkatársunkat:

Tömördy Szabolcs

Tömördy Szabolcs

THULE® értékesítő

tel:+3699/511-906
tomordy.szabolcs@kt-autoservice.hu

Hátizsákok, laptop, tabletta és telefonos tokok, kamera táskák és tokok, kerékpár táskák és állványok…

A laptop, a tablet és a telefon stílusos, biztonságos és robusztus tokjaival élvezni fogják az aktív napi életet.

A fényképezőgép tokjaink, hátizsákok, hevederek és táskák intelligens, elegáns és biztonságos védelmet nyújtanak a felszerelésének.

A laptop és a hátizsák hátizsákjaitól a hátizsákok és a túrázó hátizsákokig a Thule segíti Önt

Tökéletes hosszú utakra vagy rövid utakra, ezek az intelligens és robusztus kerékpár kiegészítők tartalmazzák a táskákat, állványokat…Thule szállítóeszközök:

TETŐCSOMAGTARTÓK, PROFESSIONAL, CSOMAGTARTÓK, KERÉKPÁRTARTÓK, TETŐBOXOK, SZÁLLÍTÓKOSARAK, SÍTARTÓK, VIZISPORT ESZKÖZÖK SZÁLLÍTÓI, Thule EasyBase / vonóhorgos csomagtartó rendszer